KUNDESERVICE +45 26 80 21 36

BÆREDYGTIGHED

  /  BÆREDYGTIGHED

RECYCLE / REUSE / REDUCE

a

Hos SCANDINAVIAN WAREHOUZE definerer vi bæredygtighed bredt. Et produkt siges at være bæredygtigt, hvis det falder ind under ét af disse områder:

– har certificeret miljømærke, globalt anerkendt branchemærke eller fair trade mærke.
– er produceret under beskyttelse af det ydre miljø.
– er produceret ved brug af genbrugsmaterialer.
– er produceret ved brug af genbrugte produkter og materialer.
– har krav til brugsstandarder.
– har standarder for bortanskaffelse.
– har CSR certificering.

Bæredygtighed kan altså være mange ting, men én ting er helt sikker: Der findes et utal af bæredygtige produkter, som alle fortjener at blive vist frem!

DOKUMENTATION

a

Vi gør, hvad vi kan for at finde de bedste og mest interessante bæredygtige produkter: Det er en løbende proces, der aldrig stopper!

Vi vil helst, at produkterne er certificerede med internationalt anerkendte mærkningsordninger, idet dette giver størst sikkerhed for overholdelse af kriterier for bæredygtige produkter og produktionsforhold. Det skal dog ikke stoppe os for at arbejde med andre former for bæredygtige initiativer!

SCANDINAVIAN WAREHOUZE samarbejder med leverandørerne om at få dokumentation på genbrugsmaterialerne og de genbrugte produkter  for at sikre, at processerne begrænser brugen af ressourcer eller gavner den lokale befolkning eller miljø.

CSR certificering er også meget vigtig, da denne giver størst sikkerhed for overholdelse af produktionsforholdene. Et CSR certifikat kan nemlig ikke stå alene som garant for et bæredygtigt produkt, idet CSR certifikater ikke dækker det færdige produkts egenskaber, men kun arbejdsforhold under produktionen.

Uanset hvad, så har vi det sådan, at jo flere områder et produkt overholder kravene til, jo bedre – og samtidig er små skridt mod bæredygtighed bedre end ingen skridt.