Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/scandinavianwarehouze.com/public_html/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2758

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/scandinavianwarehouze.com/public_html/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2762

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/scandinavianwarehouze.com/public_html/wp-content/plugins/revslider/includes/output.class.php on line 3706
BRANDS | SCANDINAVIAN WAREHOUZE ApS

KUNDESERVICE +45 26 80 21 36

BRANDS

  /  BRANDS
 • B

  • B4art (6)
   B4art er resultatet af Birthe V. Jørgensen's kreative side. Birthe, som er 79 år, elsker alle former for håndarbejde og kreative hobbies. Alt fra syning til malerier frembringes i sommerhuset i Tisvilde, hvis ikke tiden går med at holde hus og have.Birthe har syet altid og har lært sine 4 børn og mange af de 11 børnebørn at sy. De stofrester, der bliver tilovers fra syning, samles sammen og bruges til grydelapper i patchworkteknikken Lock cabin. Resultatet bliver smukke sæt af unikke grydelapper - upcycling, når det er bedst.Da Birthe var 50 år, startede hun på at læse kunsthistorie på Københavns Universitet, og 9 år senere kunne hun kalde sig Can. Mag. Art. Herfra stammer også interessen for maleriet, som Birthe også bruger en del tid på. Mange af malerierne skabes på brugte lærreder, som købes på loppemarkeder og vintagebutikker - også en fin form for upcycling.
  • Bettina SchoriBettina Schori (4)
   Bettina Schori er glasformgiver med passion for upcycling.Upcycling, eller kreativ genanvendelse, er en proces hvor affaldsmaterialer og kasserede produkter omdannes til nye og bedre kvalitetsprodukter.Drevet af et ønske om at bruge så få ressourcer som muligt eksperimenterer Bettina med genanvendelse af kasserede produkter og affaldsmaterialer. Hun udfordrer materialerne og deres udtryk, når de bearbejdes og omformes på værkstedet i København. Der sammensættes og kombineres på overraskende nye måder, når affald forvandles og får nyt liv i nye sammenhænge.De sidste 5-6 år har Bettina især udforsket mulighederne for at genbruge flaskeglas. Det er et oplagt materiale. Flasker findes overalt; i mange størrelser, former og farver. På værkstedet bearbejdes og omformes de brugte flasker, når de oversaves, gennembores, opvarmes, slibes og sandblæses. Ofte kombineres flaskedelene med andre materialer såsom metalskrot, træ, gummi, porcelænsfigurer og beton.I dag udgør produktsortimentet tre upcycling serier af unikke vaser, lågkrukker og lamper.
 • D

  • DenwoodDenwood (2)
   Denwood er drevet af en passion om at bruge de ressourcer, som ellers skulle være smidt ud. Derfor er Denwood et godt valg, hvis du vil være med til at udnytte jordens ressourcer bedst muligt uden at gå på kompromis med kvaliteten.Denwood's forretningskoncept bygger på at udnytte overskudsmaterialer fra andre producenter, der leverer produkter i massiv træ, og det bliver på denne måde Denwoods bidrag til, at vi alle sammen bliver bedre til at udnytte verdens ressourcer bedst muligt. Materialerne til produktionen består hovedsageligt af overskudstræ fra forskellige bordpladeproducenter. Det er genbrug af en masse overskudstræ i høj kvalitet, som ellers ville blive sendt til forbrænding.Der er rigtig meget spildtræ og returprodukter inden for trævarebranchen, som sagtens kan udnyttes. Det er netop det, som Denwood er dygtige til. De går meget op i detaljen, og du kan altid forvente et produkt i topklasse.Denwood har base i Herning leverer trævarer til tilfredse kunder i hele Europa. 
 • F

  • Fuhr HomeFuhr Home (9)

   Anders Fuhr er den passionerede hovedperson bag og indehaver af Fuhr Home. Igennem en årrække har Anders arbejdet med adskillige designprojekter og har nu taget skridtet videre og startet sin egen virksomhed.

   Med et øje for design har Anders set en unik og smuk idé: At skabe maskuline, kvalitetsmøbler med omtanke for miljøet.

   Det elementære for Fuhr Home er ærlighed. Med et koncept, der udspringer af et samarbejde mellem Danmark og Indien, er ærlighed et vigtigt element. Vi lægger ikke skjul på, at størstedelen af vores produktion er i Inden, hvor vi har direkte adgang til de materialer, der kendetegner Fuhr Home. Som producenter har vi et ansvar, både over for kunden, men også over for miljøet. Vi producerer møbler lavet med omtanke for materialerne og arbejdsforholdene. For os er det vigtigt, at kunden ved hvad de køber, og at de kan gøre det med god samvittighed.

 • H

  • HabitreeHabitree (2)
   Habitree er grundlagt med det formål at producere juletræer for dem, der vil fejre jul med omtanke i hjemmet og på arbejdet. Juletræerne er skabt til dem, der værdsætter miljøet lige så højt som et smukt dekoreret træ.Men Habitree fremstiller nu også frugtkasser af det udsøgte og bæredygtige træ. Kasserne er oprindeligt produceret som ølkasser til Randers Bryghus, der bruger kasserne som indpakning til deres lækre økologiske øl.Ølkasserne er fremstillet af stabler af Kebony-træ, der er et bæredygtigt alternativ til tropisk hårdttræ, og blev valgt på grund af dets æstetisk rene finish og bæredygtighed. Kebony træ er både FSC®-certificeret og bærer det nordiske Svanemærke.
  • House of DhurriesHouse of Dhurries (17)
   House of Dhurries fremstiller unikke håndvævet tæpper og puder, der kombinerer nordisk design med Indiens kunstneriske håndarbejde. Kollektionen byder bl.a. på Chindi tæpper og puder, der produceres af overskudsmateriale fra modeindustrien, og som derved får et enestående, unikt udtryk, og samtidigt gør dem bæredygtige, idet tekstilaffald forvandles til smukke vævematerialer. Tæpperne er forarbejdet og håndvævet med samme redskaber, som for 1000 år siden. Fremstillingsmetoden sikrer en tæt vævning af høj kvalitet, og tæpperne er vendbare, hvilket forlænger deres levetid.Chindi tæpper og puder er vævet i boucle-stil, og House of Dhurries vævere bruger afskæringer af uld, silke, bomuld, chiffon, denim, hemp og læder fra den lokale modeindustri i Indien. Reststoffet klippes op i strimler og flettes sammen med andre farver. Herved opstår de spændende kontraster, der gør Chindi tekstilerne til noget helt særligt. Hvert enkelt tæppe og pude er et unikt, bæredygtigt kunsthåndværk.
  • HOUZE LIVING (4)
   HOUZE LIVING er SCANDINAVIAN WAREHOUZE's eget brand og er en verden af interiør og boligtekstil med det nye nordiske designudtryk. Det er smukt design, som følger tendenserne i boligindretningen, hvor alle produkter har en unik historie, som vi glæder os til at fortælle.HOUZE LIVING er et supplement til alle de andre spændende brands, som vi har i butikken. Det er et enkelt og let forståeligt moderne univers, og alle vores produkter er bæredygtige. Produkterne er fremstillet i enten genbrugsmaterialer, af eksisterende produkter og materialer, eller er produceret under miljømærke.HOUZE LIVING hylder det klassiske, nordiske design med de enkle linjer og simple farvehistorier. Vi er helt enige i den internationale anerkendelse af skønheden, brugbarheden og den høje kvalitet, som den nordiske stil er garant for.HOUZE LIVING  elsker bæredygtighed. Det er en glæde, når et produkt kan produceres bæredygtigt, for det betyder, at der er mennesker, der bekymrer sig om jorden og vores ressourcer, og som arbejder målrettet med deres design og produktionen heraf.
 • J

  • Jesper JensenJesper Jensen (3)
   Hos Jesper Jensen laver de glasvarer af kasserede vinflasker. Deres mål er at lave smukke, bæredygtige drikkeglas uden belastning af miljøet. Hvert glas er håndlavet forsigtigt i studiet i Berlin.Hver morgen cykler de rundt i det lokale kvarter for at samle tomme vinflasker. Derefter bliver de vasket, renset, skåret, formet og varmet til drikkeglas, krukker og vaser i alle former og størrelser. Opvarmningen til sidst løsner spændingerne i glasset og gør dem opvaskemaskinesikre, så glassene kan bruges i mange år.Når glasene er færdige, pakkes de i trækasser, der laves i hånden i studiet af gamle træfrugtkasser, som hentes hos den lokale grønthandler. Grundlæggende er hele produktet lavet af andres affald - og hos Jesper Jensen er de stolte af det!Men naturligvis er kærlighed til miljøet ikke nok - glassene skal også være godt designet. Det er vigtigt for Jesper Jensen, at de er praktiske til daglig brug; at de kan overleve opvaskemaskinen, har et behageligt greb, og at de kan bruges igen og igen uden at gå for nemt i stykker. Og selvfølgelig ser de godt ud!Disse glas er et bæredygtigt supplement til dit køkken.
 • L

  • LIND DNALIND DNA (15)
   LIND DNA tager sit udgangspunkt i genanvendt læder. Læderet er hentet fra overskudsproduktionen af ​​vegetabilsk garvet læder fra møbler, tasker og sko, blandet med 20% naturgummi.Godt håndværk og design er essentielt for LIND DNA. Når det er muligt, produceres lokalt i Danmark. Først og fremmest giver lokal produktion mulighed for at være tæt på hele produktionsmodningsprocessen og dermed sikre kontinuerligt høje produktionsstandarder. For det andet er LIND DNA dybt interesseret i bæredygtighed, og at have egen produktion gør det muligt at begrænse fodaftrykket på miljøet.
  • LucirmásLucirmás (5)
   Lucirmás er grundlagt i 2006 i Barcelona af den italienske designer Lucia Bruni. Lucia har skabt Lucirmás for at bruge sin viden til at udvikle til bæredygtigt glasdesign. Resultatet er elegante, nyttige og bæredygtige produkter, der er designet til at leve et langt liv og passer nemt ind i det moderne hjem. Lucia Bruni har studeret Belles Artes i Italien - en begyndelse, der har været afgørende for at definere æstetikken og historien i hendes produktioner - og som nu er omdrejningspunktet for hendes glasdesign i Barcelona. I sit værksted i Barcelona skaber hun en sublim fusion mellem design, håndværk og bæredygtighed. Gennem hele 2016 har Lucia Bruni samarbejdet med den berømte restaurant Celler i Can Roca omkring ​​et bæredygtigt projekt, hvor hun har haft fokus på projektets gennemførelse og definitionen af ​​designlinjen.
 • M

  • MANGTMANGT (3)
   Gitte Lacarriere er kunstner med værkstedet MANGT MOODSTORE i Nørresundby som base. Her skaber hun kunstværker og vægdekorationer af bæredygtige materialer. Papir er det foretrukne medie. Gitte Lacarriere har altid haft en passion omkring genbrug, bæredygtighed og isærdeleshed brugt papir, og hun nyder at arbejde med i sine collager.Gitte Lacarriere's kreative process er intuitiv og emotionel med livets erfaringer som en del af værkerne.Gitte Lacarriere har i mange år arbejdet med genbrug og bæredygtighed, både som indretningsarkitekt, stylist, designer osv., det er muligt at se mere omkring indretningsopgaverne på www.lacarriere.dkDer fines kun én udgave af de collager, der sælges hos SCANDINAVIAN WAREHOUSE; alle kunstværker er derfor helt unike.
 • O

  • OOhhOOhh (46)
   OOhh designes og produceres af Lübech Living, som er grundlagt i 2006. Lübech Living arbejder indenfor interiør, livsstil og boligindretning. Alle produkter er håndlavede og fremstillet under bæredygtige forhold. Lübech Living er anerkendte for deres design, formgivning og kvalitet.Alt hvad Lübech Living gør, gør de, fordi de tror på at udfordre normen og tænke anderledes. Lübech Living arbejder meget bevidst, og i forbindelse med hvert design gør de sig ekstra tanker om miljøet og de sociale forhold. Lübech Living designer tidløse og funktionelle produkter fremstillet af bæredygtige og miljøvenlige materialer. Lübech Living har fokus på håndarbejde, primært fra socialt udsatte befolkningsgrupper og i samarbejde med disse grupper, produceres produkter med en unik historie, masser af sjæl og med et socialt miljørigtig formål.
 • V

  • Vance KitiraVance Kitira (5)
   Vance Kitira startede sin produktion af lys i 1993. Som et unikt valg i branchen, har Vance Kitira valgt at støbe sine lys af fødevaregodkendt paraffin. En paraffin, som er fuldstændig renset for urene partikler og med en væge af 100% bomuld.  Resultatet er ikke blot utroligt smukke lys med et unikt og klart skær, men også lys uden nogen kræftfremkaldende partikler. Lysene er testet og certificeret på SGS Laboratory i Frankrig.Succesen bag Vance Kitira bygger på Vance’s kærlighed til naturen og interesse i at give den lige så meget tilbage, som den giver menneskeheden, via beskyttelse og bevarelse heraf. For Vance er det vigtig kun at anvende de bedste og mest allergivenlige og miljøvenlige  råvarer samt at genbruge overskudsvoks. Engagementet i naturen, jorden og dens befolkning vises bl.a. gennem dyrkning af egne plantager, samt donation fra salg til plantning af nye træer.
 • W

  • WehlersWehlers (16)
   Wehlers er et dansk designmøbelfirma og er grundlagt i 2014 af Henrik Holm & Maria Fryd Wehler. I juni 2017 lancerede de den nuværende portefølje af bæredygtige designmøbler.Wehlers er bæredygtige designmøbler til den bevidste forbruger, der nægter at gå på kompromis med design og kvalitet.Wehlers insisterer på cirkulær økonomi, lokalt dansk håndværk og de er på mission for at ændre møbelindustrien for altid. Wehlers har designet et intelligent øko-system. Det betyder, at Wehlers hjælper sine designere, leverandører og kunder med at blive mere bæredygtige. Møblerne repareres, genanvendes og genbruges under og efter brug. Plast indsamles fra havene og bringes ind i Wehlers øko-system som bl.a. dupper under stoleben for at sikre intelligent brug og forhindre at plasten genudledes i naturen.Når du er færdig med at bruge møblerne fra Wehlers, hjælper de dig gerne med at give møblerne et nyt liv eller med at skaffe dem bort ved at tilbagelevere materialerne til de oprindelige leverandører.
FÅ IDEER TIL INDRETNINGEN AF DIT HJEM ELLER KØB GAVER TIL DEM, DU HOLDER AF.