Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/scandinavianwarehouze.com/public_html/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2758

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/scandinavianwarehouze.com/public_html/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2762

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/scandinavianwarehouze.com/public_html/wp-content/plugins/revslider/includes/output.class.php on line 3706
HANDELSBETINGELSER | SCANDINAVIAN WAREHOUZE ApS

KUNDESERVICE +45 26 80 21 36

HANDELSBETINGELSER

  /  HANDELSBETINGELSER

Handelsbetingelser for SCANDINAVIAN WAREHOUZE for privatkunder.

Du handler med:
SCANDINAVIAN WAREHOUZE ApS
Normasvej 37, st. th.
2000 Frederiksberg
CVR. nr. 39 38 39 18

 

KØB HOS SCANDINAVIAN WAREHOUZE

Købet gælder i det øjeblik, du som kunde modtager en faktura fra SCANDINAVIAN WAREHOUZE.

Der tages forbehold for prisfejl mv. som følge af valutaændringer, krig, terror, naturkatastrofer, force majeure, leveringssvigt, afgiftsændringer, udsolgte varer og trykfejl.

Der tages forbehold for udsolgte varer og udskudt leveringstid hos SCANDINAVIAN WAREHOUZE’s leverandører.

 

BESTILLING OG ORDREBEKRÆFTELSE

Når du bestiller på vores website, skal du igennem følgende trin:

 1. Find den eller de varer, du ønsker at bestille.
 2. Indtast antal varer og tryk “Læg i kurv”.
 3. Gå til kurv og tryk ”Gå til kassen”.
 4. Indtast dine leveringsoplysninger.
 5. Check ordreoversigten for fejl.
 6. Godkend websitets vilkår og ”Gå til betaling”
 7. Tilføj betalingsoplysninger
 8. Når du har placeret ordren, får du en ordrebekræftelse på mail. Hvis dette ikke sker, så skriv til customerservice@scandinavianwarehouze.com, og så vender vi tilbage hurtigst muligt.

 

PRISER OG KONTRAKTER

Alle priser og fragtsatser er i DKK og er incl. moms. Priserne er kun gældende inden for Danmarks grænser, ekskl. Færøerne og Grønland.

Er du kunde i et land uden for EU, skal du være opmærksom på, at der ved ind fortoldning kan pålægges en toldafgift, som du som kunde skal betale.

 

SALG GENERELT

Den angivne pris ved bestillingstidspunktet er den gældende bestillingspris. Alle varer faktureres til den aktuelle pris på bestillingstidspunktet, og prisen ændres IKKE hverken ved prisfald eller stigning.

 

ORDREBEKRÆFTELSE

SCANDINAVIAN WAREHOUZE opbevarer selve ordrebekræftelsen, efter den er fremsendt til dig. Dette gør vi, så vi nemt kan følge op på din forsendelse, hvis der skulle opstå problemer undervejs.

 

AFBESTILLING

Ønsker du at afbestille eller annullere en allerede afgivet bestilling, kan det ske ved at fremsende en e-mail til customerservice@scandinavianwarehouze.com med mærket “Afbestilling”. Her skal bestillingstidspunkt samt ordrenummer fremgå. Har du modtaget en ordrebekræftelse pr. e-mail kan denne returneres til afsender med teksten “Afbestilling” indsat i emnetekst. Afbestilling bør ske inden kl. 14:00 samme dag, som bestillingen er foretaget.

 

BETALING

Din shoppingoplevelse skal være god og nem!

Derfor modtager SCANDINAVIAN WAREHOUZE følgende betalingskort:

Visa/Dankort
Visa Electron
MasterCard
MobilePay

For din sikkerhed sker alle betalinger via en betalingsgateway E-Pay eller PayPal, hvorved alle transaktioner er krypterede. SCANDINAVIAN WAREHOUZE modtager ikke dine kortoplysninger og kan dermed ikke se eller gemme dem. De eneste personlige oplysninger vi får, er dit navn og adresse, som jo er en forudsætning for, at vi kan sende varerne til dig.

Såfremt transaktionen af betalingen bliver godkendt, reserveres beløbet med det samme, og du vil modtage en ordrebekræftelse på e-mail. Beløbet vil blive trukket fra din konto, når vi afsender din ordre.

Hvis kortbetalingen ikke godkendes, annulleres din ordre. Kontakt din bank eller kortudsteder, hvis du har spørgsmål til dette.

 

LEVERING

Få dine varer leveret på den måde, der passer din travle hverdag bedst!

Vær opmærksom på at vi ikke leverer til Færøerne og Grønland.

Varerne afsendes den første hverdag efter bestillingen har fundet sted, og vi forventer at kunne levere inden for 3-4 dage. Vi forbeholder os dog ret til at kontakte dig som kunde, hvis leveringstid bliver længere pga. evt. udsolgte varer.

Levering til privatadresse

Vi leverer din pakke til enten din privatadresse eller en anden adresse inden for 3-5 dage.

Leveringsgebyret afhænger af måden, du ønsker at få sendt varerne på, men hvis du har købt for 500 DKK og derover, er fragten gratis.

Vi leverer mandag til fredag med undtagelse af helligdage. I højsæsonen og i forbindelse med vores sale kan det tage lidt længere.

Ved kassen kan du ændre leveringsadressen eller tilføje en ny.

Levering til afhentningssted

Vi leverer din pakke til det afhentningssted, du har valgt, inden for 3-5 dage.

Vi leverer mandag til fredag med undtagelse af helligdage. I højsæsonen og i forbindelse med vores sale kan det tage lidt længere.

Leveringsgebyret afhænger af måden, du ønsker at få sendt varerne på, men hvis du har købt for 500 DKK og derover, er fragten gratis.

Ved køb af større og tungere varer leveres din ordre med fragtmand. Du vil blive kontaktet af vores kundeservice, så I kan aftale nærmere om leveringen af din ordre. Bemærk, at ved levering med fragtmand leveres din ordre kun til kantsten/gadeplan.

Følg din pakke helt til dørs!

Når vi har sendt din bestilling, sender vi dig en mail med en leveringsbekræftelse med din pakkes leveringsoplysninger og et link, så du kan følge din pakke online.

Bemærk, at det kan tage lidt tid, inden tracking informationen vises online.

 

FORTRYDELSESRET

Fortryder du dit køb, har du fuld returret. Varen skal dog returneres i original emballage og i ubrugt og ubeskadiget stand. Dette skal ske senest 14 dage efter modtagelse af forsendelsen. Varer, der returneres, skal ledsages af original faktura og leveres uden omkostninger for SCANDINAVIAN WAREHOUZE.

Varer, som returneres uden betalt fragt eller porto, afvises af SCANDINAVIAN WAREHOUZE. Ved returhandel tilbagebetales beløbet via konto til kunden inden for 14 dage. Du kan også bytte til anden vare, her er proceduren den samme, nemlig at varen sendes retur vedlagt information om, hvilken varer der i stedet ønskes.

 

RETURNERING

Vi håber, du elsker dine varer i lige så høj grad, som vi har nydt at finde dem til dig!

Giv dig god tid at checke alle varer. Du kan returnere dit køb op til 14 dage, efter du har modtaget dine varer. Hvis du alligevel bestemmer dig for at returnere varerne, skal du blot

følge disse trin:

 1. På den vedlagte returseddel afkrydser du det udsagn, der bedst beskriver årsagen til, at du ønsker at returnere varen.
 2. Læg varen, du ønsker at returnere, i en egnet kasse, f.eks. den kasse du fik varerne i.
 3. Fold retursedlen og brug den højre halvdel som adresselabel.
 4. Send pakken retur til SCANDINAVIAN WAREHOUZE med enten PostNord eller kurér.

Klik her for at printe en tom returseddel, hvis du har mistet den, der var i pakken.

Du skal returnere varerne til denne adresse:

SCANDINAVIAN WAREHOUZE
Normasvej 37, st. th.
2000 Frederiksberg

Ring venligst til vores kundeservice ifm. returnering af en vare med særlige transportkrav.

Vi tilbagebetaler beløbet på dine returnerede varer med samme betalingsmåde, som du benyttede ved det oprindelige køb, senest 14 dage efter du har returneret varerne. Vi refunderer beløbet til det kort, du benyttede ved det oprindelige køb.

 

REKLAMATIONSRET

Som forbruger har du 2 års reklamationsret, hvilket betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen – dette er afhængigt af den konkrete situation, og at reklamationen er berettiget.

Skulle varen mod forventning gå i stykker under reklamationsperioden, repareres denne vederlagsfrit på vores eller producentens værksted. Skade på produktet som skyldes betjeningsfejl, håndteringsfejl, modifikationer eller groft misbrug fra brugerens side, er ikke dækket af reklamationsretten. Herunder hører også ændring af tilført strømstyrke i forhold til informationen på varedeklarationen. SCANDINAVIAN WAREHOUZE kan ikke gøres ansvarlig for indirekte følgeskader, som varer solgt af SCANDINAVIAN WAREHOUZE måtte have skabt, med mindre det følger direkte af dansk lovgivning.

Når du sender en vare retur, hæfter du kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Med andre ord – du kan prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik.

Hvis varen er prøvet udover, hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi. For at modtage hele købsbeløbet retur må du altså gøre det samme, som man kan i en fysisk butik. Du må afprøve varen, men ikke tage den i egentlig brug.

 

ANVENDELSE AF REKLAMATIONSRET

Reklamation angående fejl og mangler skal meddeles SCANDINAVIAN WAREHOUZE indenfor rimelig tid efter varens modtagelse. Kunden skal afgive erklæring om produktets fejl eller mangel i forbindelse med reklamationen, idet undladelse kan betyde en forlængelse af afhjælpningsprocessen grundet fejlsøgning. Kunden kan reklamere ved at returnere den defekte vare pr. post på vores adresse. Varer der ikke indgår under reklamationsretten og/eller modtages uden forsvarlig emballage, vil blive om-emballeret, og der vil blive opkrævet et beløb svarende til SCANDINAVIAN WAREHOUZE’s udgifter til nødvendig og forsvarlig emballering. Varer, der returneres på efterkrav, eller som sendes uden porto, nægtes modtaget af SCANDINAVIAN WAREHOUZE.

 

TILBAGESENDTE VARER SOM IKKE INDEHOLDER FEJL

Ved kundens returnering af defekte eller forkerte varer til SCANDINAVIAN WAREHOUZE, hvor fejl eller defekt, defineret og angivet af kunden, ikke konstateres, vil varen blive tilbagesendt til kunden. SCANDINAVIAN WAREHOUZE forbeholder sig retten til at opkræve forsendelsesomkostninger pr. efterkrav, såfremt der ikke foreligger anden aftale. Medsendes der tilbehør, skal antal og produktbeskrivelse medfølge. Varer bør returneres med en fakturakopi, hvor købstidspunktet for det reklamerede produkt fremgår, da varen ellers vil blive henlagt, indtil der foreligger fakturakopi og evt. fejlmeddelelse på produktet. Varer, der ikke indgår under reklamationsretten, og som modtages uden forsvarlig emballage, vil blive om-emballeret, og der vil blive opkrævet et beløb svarende til SCANDINAVIAN WAREHOUZE’s udgifter til nødvendig og forsvarlig emballage.

 

FORSVARLIG RETURNERING

Alle produkter, der returneres til SCANDINAVIAN WAREHOUZE, skal være forsvarligt indpakket. Skade som følge af mangelfuld emballering kan medføre, at dine rettigheder bortfalder. SCANDINAVIAN WAREHOUZE anbefaler, at varen returneres via PostNord, og at varen sendes som pakkepost. På den måde er der mulighed for at spore pakken i PostNords system, og det fjerner dermed enhver tvivl om, hvorvidt varen er blevet udleveret til SCANDINAVIAN WAREHOUZE. Yderligere har du som kunde mulighed for at efterlyse pakken, såfremt udlevering ikke har fundet sted.

 

ER DU I TVIVL?

Såfremt der måtte opstå tvivlsspørgsmål skal du rette henvendelse til customerservice@scandinavianwarehouze.com eller på telefon +45 26 80 21 36 i følgende tidsrum:

Mandag til torsdag: kl. 17.00 – 21.00
Fredag: kl. 16.00 – 20.00
Lørdag og søndag: 10.00 – 16.00