KUNDESERVICE +45 26 80 21 36

SCANDINAVIAN WAREHOUZE ApS

  /  Bæredygtighed   /  Mød os på bæredygtig messe

Mød os på bæredygtig messe

SCANDINAVIAN WAREHOUZE er den stolte forhandler mange forskellige typer indretningsprodukter til hjemmet, der alle er bæredygtige. Vi vil gerne levere et samlet univers til din entré, stue eller spisestue. Vi har nu muligheden for at vise dig vores produkter ”live”, når vi deltager i den bæredygtige messe GRØN KBH 2019. Vi håber, du vil komme og se, hvad vi har at byde på.

Messen finder sted den 6. og 7. april 2019 i Remisen på Østerbro, København – Indgangen er gratis.

Deltagelse

Der uddeles spændende prøver, laves modeshow, og der er mulighed for at smage på mange forskellige mad- og drikkevarer. Der sælges vintage tøj, der har fået en ny chance; du kan melde dig hos den miljøcertificeret tandlægeklinik; du kan evt. skifte dit telefonabonnement til Green Speak, der er et teleselskab, som giver en del af sit overskud til velgørende organisationer – og sådan kan jeg blive ved med at liste overraskende og nyskabende produkter og virksomheder op. Det bliver interessant at se, hvor mange typer af genbrug og miljøopgradering af produkter, der bliver vist frem denne weekend.

Der vil deltage op mod 100 virksomheder, der alle har bæredygtigheden som fællesnævner. Så vidt vides er SCANDINAVIAN WAREHOUZE den eneste virksomhed på messen, der udelukkende handler med bæredygtig indretning. Vi har netop fået LIND DNA dækkeservietter i butikken, som fremragende supplerer lysestager og skåle fra OOhh og vaser fra Bettina Schoris. Af samme grund udleverer vi goodie bags med LIND DNA nøgleringe til de første 10, der køber for over 200kr. Det kan ikke andet end at blive en hyggelig weekend og en festlig begivenhed.

Viden

Uanset om du har lyst til at købe noget undervejs eller ej, er der rig mulighed for at få udvidet din horisont og få en masse viden om bæredygtighed med hjem. Derudover kan du finde ud af, hvordan og hvorfor mange enkeltpersoner og virksomheder prioriterer at gøre verden mere grøn. Vi vil alle være begejstrede for at dele vores knowhow og erfaringer med dig, og vi vil være interesserede i at høre, hvad du generelt mener om verdens miljøproblemer og bæredygtighed.

Hvis du er mere til blot at kigge, vil vi nøjes med at give dig, din familie og venner en god oplevelse med mange input og indtryk, som I kan tage med hjem og snakke om bagefter.

Ses vi?

Det er tredje gang messen afholdes, og det er anden gang at SCANDINAVIAN WAREHOUZE deltager. Det er super spændende for os at mødes med vores kunder ansigt til ansigt, og vi glæder os også til at møde dig.

Der er åbent 10-16 begge dage. Vi ses!

 

Følg med via SCANDINAVIAN WAREHOUZE’s nyhedsbrev og på www.scandinavianwarehouze.com

// Merete

Post a Comment