Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/scandinavianwarehouze.com/public_html/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2758

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/scandinavianwarehouze.com/public_html/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2762

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/scandinavianwarehouze.com/public_html/wp-content/plugins/revslider/includes/output.class.php on line 3706
Bæredygtig design | SCANDINAVIAN WAREHOUZE ApS

KUNDESERVICE +45 26 80 21 36

Image Alt

OM OS

Ideen

a

SCANDINAVIAN WAREHOUZE er en verden af bæredygtig interiør og boligtekstil med det nye nordiske designudtryk. Vi sælger smukt design, som følger tendenserne i boligindretningen, hvor alle produkter og leverandører har en unik historie, som vi glæder os til at fortælle.

Det er et enkelt og let forståeligt moderne univers – det nyskabende er, at alle produkter er bæredygtige. Produkterne er fremstillet i enten genbrugsmaterialer, af eksisterende produkter og materialer, eller er produceret under miljømærke.

Ved at forene alle typer bæredygtigt nordisk interiørdesign i ét univers, kan vi sikre, at du kan købe varerne med viden om, at produkterne bag det smukke ydre har en høj etisk profil, og du behøver kun at handle i én butik for at indrette dit hjem med god samvittighed. De specifikke historier om produkter og leverandører betyder, at du ved, hvor produkterne har deres oprindelse.

Værdierne

a

SCANDINAVIAN WAREHOUZE hylder det klassiske, nordiske design med de enkle linjer og simple farvehistorier, og vi elsker bæredygtighed. Begge dele samtidigt giver mange smukke og spændende produkter.

Vi vil gerne skabe værdi sammen med dig som kunde. Vi håber, du kan tilslutte dig vores formål og forstår, hvorfor vi gør det, vi gør. Vores mål er at finde de kunder, der tror på det samme som os, så vi kan samarbejde og opnå succes sammen. Vi vil gerne bringe mennesker tættere sammen, og vi tror på, at du som individ ønsker muligheder, så du kan vælge selv.

Vi vil samtidig gerne arbejde sammen med vores leverandører om at opnå bedre produkter og bedre miljø og arbejdsmiljø. Vi ønsker at have en varig og positiv effekt på omverdenen, både fysisk og menneskeligt.

SCANDINAVIAN WAREHOUZE vil gerne være talerør for små og mellemstore leverandører med stor ideologi.

Nyhedsbrev

TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV