KUNDESERVICE +45 26 80 21 36

Image Alt

OM OS

Ideen

a

SCANDINAVIAN WAREHOUZE er en verden af interiør og boligtekstil med det nye nordiske designudtryk. Vi sælger smukt design, som følger tendenserne i boligindretningen, hvor alle produkter og leverandører har en unik historie, som vi glæder os til at fortælle.

Det er et enkelt og let forståeligt moderne univers – det nyskabende er, at alle produkter er bæredygtige. Produkterne er fremstillet i enten genbrugsmaterialer, af eksisterende produkter og materialer, eller er produceret under miljømærke.

Værdierne

a

SCANDINAVIAN WAREHOUZE hylder det klassiske, nordiske design med de enkle linjer og simple farvehistorier. Vi er helt enige i den internationale anerkendelse af skønheden, brugbarheden og den høje kvalitet, som den nordiske stil er garant for.

SCANDINAVIAN WAREHOUZE elsker bæredygtighed. Det er en glæde, når et produkt kan produceres bæredygtigt, for det betyder, at der er mennesker, der bekymrer sig om jorden og vores ressourcer, og som arbejder målrettet med deres design og produktionen heraf.

Vi vil gerne skabe værdi sammen med dig som kunde. Vi håber, du kan tilslutte dig vores formål og forstår, hvorfor vi gør det, vi gør. Vores mål er at finde de kunder, der tror på det samme som os, så vi kan samarbejde og opnå succes sammen. Vi vil gerne bringe mennesker tættere sammen, og vi tror på, at du som individ ønsker muligheder, så du kan vælge selv.

Vi vil samtidig gerne arbejde sammen med vores leverandører om at opnå bedre produkter og bedre miljø og arbejdsmiljø. Vi ønsker at have en varig og positiv effekt på omverdenen, både fysisk og menneskeligt.

SCANDINAVIAN WAREHOUZE vil gerne være talerør for små og mellemstore leverandører med stor ideologi.

Nyhedsbrev

TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV