KUNDESERVICE +45 26 80 21 36

PERSONDATAPOLITIK

  /  PERSONDATAPOLITIK

Persondatapolitik for SCANDINAVIAN WAREHOUZE for privatkunder i webshoppen.

Når du handler hos SCANDINAVIAN WAREHOUZE beder vi dig om følgende oplysninger:

Navn
Adresse
Evt. leveringsadresse, hvis den er anderledes end faktureringsadressen
Telefonnummer
E-mail adresse

Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål at kunne levere varen til dig. Når der indsamles personoplysninger via vores website og webshop, sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret om præcis, hvilke oplysninger, der indsamles og hvorfor.

Da vi anvender betalingsgateway, har SCANDINAVIAN WAREHOUZE ApS ikke på noget tidspunkt adgang til dine kort- og betalingsoplysninger.

Personoplysningerne registreres hos SCANDINAVIAN WAREHOUZE ApS og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes.

Grundlægger og direktør for SCANDINAVIAN WAREHOUZE ApS, Merete Hartvig Bang, er den eneste, der har adgang til de oplysninger, der registreres om dig. Merete Hartvig Bang er både dataansvarlige og databehandler på https://www.scandinavianwarehouze.com.

Vi opbevarer ikke kundeoplysninger krypteret, og vi transmitterer ikke kundeoplysninger krypteret.

Oplysninger afgivet på https://www.scandinavianwarehouze.com videregives eller sælges på ingen måde til tredjemand, og vi registrerer ingen personfølsomme oplysninger.

Som registreret hos SCANDINAVIAN WAREHOUZE ApS har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter Persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til SCANDINAVIAN WAREHOUZE ApS via e-mail mhb@scandinavianwarehouze.com.

Når du henvender dig for at få indsigt i oplysningerne, skal vi sikre os, at du også er den person, som du præsterer dig som, og som du søger indsigt om. Vi vil derfor bede om forevisning af pas, kørekort eller lignende.

SCANDINAVIAN WAREHOUZE vil besvare din henvendelse uden unødig forsinkelse og senest 1 måned efter modtagelse af anmodningen.