Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/scandinavianwarehouze.com/public_html/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2758

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/scandinavianwarehouze.com/public_html/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2762

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/scandinavianwarehouze.com/public_html/wp-content/plugins/revslider/includes/output.class.php on line 3706
SCANDINAVIAN WAREHOUZE | SCANDINAVIAN WAREHOUZE ApS

KUNDESERVICE +45 26 80 21 36

SCANDINAVIAN WAREHOUZE

  /  SCANDINAVIAN WAREHOUZE

Formålet for SCANDINAVIAN WAREHOUZE er, at i alt, hvad vi gør, vil vi gerne udfordre konventionel tankegang og traditioner. Vi vil gerne inspirere vores omverden til at tænke anderledes.

Den bedste måde at udfordre konventionel tankegang på, er jævnligt at vende tingene på hovedet og arbejde med modsætninger i udviklingen af smukke og holdbare produkter.

Vores produkter til boligindretning og beklædning er først og fremmest æstetiske, dernæst bæredygtige. Hvert produkt har en unik baggrundshistorie, der giver produktet ekstra værdi.

SCANDINAVIAN WAREHOUZE hylder det klassiske, nordiske design med de enkle linjer og simple farvehistorier. Vi er helt enige i den internationale anerkendelse af skønheden, brugbarheden og den høje kvalitet, som den nordiske stil er garant for.

SCANDINAVIAN WAREHOUZE elsker bæredygtighed. Det er en glæde, når et produkt kan produceres bæredygtigt, for det betyder, at der er mennesker, der bekymrer sig om jorden og vores ressourcer, og som arbejder målrettet med deres design og produktionen heraf.