KUNDESERVICE +45 26 80 21 36

SCANDINAVIAN WAREHOUZE

  /  SCANDINAVIAN WAREHOUZE

SCANDINAVIAN WAREHOUZE er en verden af interiør og boligtekstil med det nye nordiske designudtryk. Vi sælger smukt design, som følger tendenserne i boligindretningen, hvor alle produkter og leverandører har en unik historie, som vi glæder os til at fortælle.

Det er et enkelt og let forståeligt moderne univers – det nyskabende er, at alle produkter er bæredygtige. Produkterne er fremstillet i enten genbrugsmaterialer, af eksisterende produkter og materialer, eller er produceret under miljømærke.

Ved at forene alle typer bæredygtigt nordisk interiørdesign i ét univers, kan vi sikre, at du kan købe varerne med viden om, at produkterne bag det smukke ydre har en høj etisk profil, og du behøver kun at handle i én butik for at indrette dit hjem med god samvittighed. De specifikke historier om produkter og leverandører betyder, at du ved, hvor produkterne har deres oprindelse.

Tankerne bag strukturen og ledelsen af SCANDINAVIAN WAREHOUZE følger tankegangen for Unboss. En ledelsesfilosofi udviklet af Lars Kolind og Jacob Bøtter. Grundideen er, at det er vigtigt at have et formål for virksomheden, som dermed omdannes til en bevægelse, hvor du som kunde, vores leverandører og andre miljøinteresserede involveres direkte i virksomheden. Dermed kan vi skabe mere værdi for dig som kunde og mere værdi for samfundet som helhed.

Det er meget motiverende at arbejde i en formålsbaseret virksomhed og vi håber, at vi på længere sigt kan indgå stærkere partnerskaber med leverandører og andre miljøinteresserede med fokus på at give et bedrag til forbedring af verdens miljø og begrænsning af brugen af dens ressourcer.

Formålet for SCANDINAVIAN WAREHOUZE er, at i alt, hvad vi gør, vil vi gerne udfordre konventionel tankegang og traditioner. Vi vil gerne inspirere vores omverden til at tænke anderledes.

Den bedste måde at udfordre konventionel tankegang på, er jævnligt at vende tingene på hovedet og arbejde med modsætninger i udviklingen af smukke og holdbare produkter.

Vores produkter til boligindretning og beklædning er først og fremmest æstetiske, dernæst bæredygtige. Hvert produkt har en unik baggrundshistorie, der giver produktet ekstra værdi.

SCANDINAVIAN WAREHOUZE hylder det klassiske, nordiske design med de enkle linjer og simple farvehistorier. Vi er helt enige i den internationale anerkendelse af skønheden, brugbarheden og den høje kvalitet, som den nordiske stil er garant for.

SCANDINAVIAN WAREHOUZE elsker bæredygtighed. Det er en glæde, når et produkt kan produceres bæredygtigt, for det betyder, at der er mennesker, der bekymrer sig om jorden og vores ressourcer, og som arbejder målrettet med deres design og produktionen heraf.

Vi vil gerne skabe værdi sammen med dig som kunde. Vi håber, du kan tilslutte dig vores formål og forstår, hvorfor vi gør det, vi gør. Vores mål er at finde de kunder, der tror på det samme som os, så vi kan samarbejde og opnå succes sammen. Vi vil gerne bringe mennesker tættere sammen, og vi tror på, at du som individ ønsker muligheder, så du kan vælge selv.

Vi vil samtidig gerne arbejde sammen med vores leverandører om at opnå bedre produkter og bedre miljø og arbejdsmiljø. Vi ønsker at have en varig og positiv effekt på omverdenen, både fysisk og menneskeligt.

SCANDINAVIAN WAREHOUZE vil gerne være talerør for små og mellemstore leverandører med stor ideologi.