KUNDESERVICE +45 26 80 21 36

WEBSHOP

  /    /  Møbler og opbevaring, Stue  /  Daybed i miljømærket tekstil

Daybed i miljømærket tekstil

DKK 24.999,00

Den danske designer Toke Design har lavet en flot og behagelig dagbed. Modellen er en original Wehlers model, der er designet, produceret og solgt fra Danmark.

Alle materialer er håndplukket af Wehlers og omhyggeligt udformet for at sikre den historiske tradition, der er blevet raffineret af fagfolk i mange år. Denne daybed har polstringstekstil kaldet Re-wool fra Kvadrat, der er mærket med miljømærket Blomsten, der består af 45% genanvendt/spild-uld fra Kvadrats spinderi i England. Stålbenene er af genanvendt stål med sort (struktur) maling, og der er brugt op til 80% genanvendt stål. Madrassen er lavet af genbrugskum kombineret med Cradle2cradle skum, og den hårde plade under er produceret af genbrugte tekstiler.

Wehlers sætter en ære i at bruge genbrugsmaterialer, og denne daybed er, som alle Wehlers møbler, en del af den cirkulære økonomi.

Bemærk venligst, at der er længere leveringstid på disse stole, da de laves efter ordre pga. farvevalg af uldmetervaren.

Bredde 71.5 cm / Længde 178 cm / Højde 34.5 cm

Ryd
Varenummer (SKU): WE03 Kategorier: , Tags: , , , ,

Beskrivelse

Denne daybed har polstringstekstil kaldet Re-wool fra Kvadrat, der er mærket med miljømærket Blomsten, der består af 45% genanvendt/spild-uld fra Kvadrats spinderi i England. Stålbenene er af genanvendt stål med sort (struktur) maling, og der er brugt op til 80% genanvendt stål. Madrassen er lavet af genbrugskum kombineret med Cradle2cradle skum, og den hårde plade under er produceret af genbrugte tekstiler.

 

Yderligere information

Vægt40 kg
Størrelse73 × 180 × 36 cm
Materiale

Miljømærket tekstil

Størrelse

Bredde 71.5 cm / Længde 178 cm / Højde 34.5 cm

Farver

Denim blå, Grønblå, Koksgrå, Lys grå, Mørkeblå, Nougat, Rødbrun

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Daybed i miljømærket tekstil”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Du kunne også være interesseret i...