KUNDESERVICE +45 26 80 21 36

WEBSHOP

  /    /  Møbler og opbevaring, Stue  /  Daybed

Daybed

DKK 24.999,00

Den danske designer Toke Design har lavet en flot og behagelig dagbed. Modellen er en original Wehlers model, der er designet, produceret og solgt fra Danmark.

Alle materialer er håndplukket af Wehlers og omhyggeligt udformet for at sikre den historiske tradition, der er blevet raffineret af fagfolk i mange år. Daybed’en har polstringstekstil fra Kvadrat, der er mærket med miljømærket Blomsten. Stålbenene er af genanvendt stål med sort (struktur) maling, og der er brugt op til 80% genanvendt stål. Madrassen er lavet af genbrugskum kombineret med Cradle2cradle skum, og den hårde plade under er produceret af af genbrugte tekstiler.

Wehlers sætter en ære i at bruge genbrugsmaterialer, og denne daybed er, som alle Wehlers møbler, en del af den cirkulære økonomi.

Bredde 71.5 cm / Længde 178 cm / Højde 34.5 cm

Ryd
Varenummer (SKU): WE03-2 Varekategorier: , Tags: , , , ,

Beskrivelse

Denne daybed har polstringstekstil fra Kvadrat, der er mærket med miljømærket Blomsten. Stålbenene er af genanvendt stål med sort (struktur) maling, og der er brugt op til 80% genanvendt stål. Madrassen er lavet af genbrugskum kombineret med Cradle2cradle skum, og den hårde plade under er produceret af af genbrugt tekstiler.

 

Yderligere information

Vægt25 kg
Størrelse73 × 180 × 36 cm
Materiale

Miljømærket tekstil

Størrelse

Bredde 71.5 cm / Længde 178 cm / Højde 34.5 cm

Farver

Lys grå, Mørkeblå, Rødbrun

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Daybed”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Du kunne også være interesseret i...

  • Daybed
    DKK 24.999,00
  • Daybed
    DKK 24.999,00