KUNDESERVICE +45 26 80 21 36

WEBSHOP

  /    /  Bakker og skåle, Kurve, bakker og skåle, Spisestue, Stue  /  Glasskål, skrå kant i genbrugsglas

Glasskål, skrå kant i genbrugsglas

DKK 99,00

Lübech Living har med fokus på genbrug og håndlavede produkter designet en serie glasvarer, der passer flot sammen med de øvrige OOhh produkter men også med de øvrige produkter hos SCANDINAVIAN WAREHOUZE. De første produkter i 100% genbrugsglas er en flot kollektion af vaser, skåle og lysestager, der er fremstillet i Spanien. Hele kollektionen er håndlavet og størstedelen af kollektionen er mundblæst glas. En charme ved genbrugsglas er de mindre luftbobler og fejl i glasset, som ikke kan undgås når glasgranulatet genanvendes.

Genbrugsglas skåner naturen.Når vi genbruger glas, opnår vi meget store miljømæssige gevinster. Det reducerer CO2 og sparer energi, da der bruges ca. 30% mindre energi bliver anvendt, når man smelter genbrugsglas frem for nyt råmateriale. Glas kan genbruges igen og igen.

Diameter 14 cm / Højde 11 cm

Ryd

Beskrivelse

Et produkt i 100% genbrugsglas fremstillet i Spanien. Hele kollektionen er håndlavet og størstedelen af kollektionen er mundblæst glas. En charme ved genbrugsglas er de mindre luftbobler og fejl i glasset, som ikke kan undgås når glasgranulatet genanvendes.

Yderligere information

Vægt0.25 kg
Størrelse15 × 15 × 12 cm
Materiale

Genbrugsglas

Størrelse

Diameter 14 cm / Højde 11 cm

Farver

Mørk grøn, Røgfarvet

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Glasskål, skrå kant i genbrugsglas”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Du kunne også være interesseret i...