KUNDESERVICE +45 26 80 21 36

WEBSHOP

  /    /  Møbler og opbevaring, Stue  /  Lænestol i miljømærket tekstil

Lænestol i miljømærket tekstil

DKK 11.599,00

Den danske designer Martin Larsen har lavet denne flotte, behagelige og bæredygtige lænestol. Modellen er en original Wehlers model, der er designet, produceret og solgt fra Danmark.

Alle materialer er håndplukket af Wehlers og omhyggeligt udformet for at sikre den historiske tradition, der er blevet raffineret af fagfolk i mange år. Stolen har polstringstekstil kaldet Re-wool fra Kvadrat, der består af 45% genanvendt/spild-uld fra Kvadrats spinderi i England. Stålbenene er af genanvendt stål med sort (struktur) maling, og der er brugt op til 80% genanvendt stål. Hynderne er lavet af genbrugskum kombineret med Cradle2cradle skum.

Wehlers sætter en ære i at bruge genbrugsmaterialer, og denne lænestol er, som alle Wehlers møbler, en del af den cirkulære økonomi. Skulle der være brug for at få stolen repareret, sender Wehlers gerne tegninger ud, som der kan arbejdes efter.

Bemærk venligst, at der er længere leveringstid på disse stole, da de laves efter ordre pga. farvevalg af uldmetervaren.

Bredde 69,5 cm / Dybde 54,5 cm / Højde 78,5 cm

Ryd
Varenummer (SKU): WE03-2-1 Kategorier: , Tags: , , , ,

Beskrivelse

Denne bæredygtig lænestol har polstringstekstil kaldet Re-wool fra Kvadrat, der består af 45% genanvendt/spild-uld fra Kvadrats spinderi i England. Stålbenene er af genanvendt stål med sort (struktur) maling, og der er brugt op til 80% genanvendt stål. Hynderne er lavet af genbrugskum kombineret med Cradle2cradle skum, og den hårde plade under er produceret af af genbrugte tekstiler.

 

Yderligere information

Vægt25 kg
Størrelse71 × 56 × 80 cm
Materiale

Genbrugsmetal, Genbrugt uld

Størrelse

Bredde 69,5 cm / Dybde 54,5 cm / Højde 78,5 cm

Farver

Mørkeblå, Nougat, Rødbrun

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Lænestol i miljømærket tekstil”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Du kunne også være interesseret i...